NL

Agenda

01
Jan

Vakantieweek - 1 t/m 7 januari

Na een bierig 2018 nemen we een flinke duik in het nieuwe jaar. Dat betekent dat MOUT van 1 t/m 7 januari is gesloten. Maar niet getreurd: vanaf dinsdag 7 januari staan we weer fris en fruitig voor je klaar om te proosten op een mooi 2019.

Proeflokaal MOUT
31
Dec

Besloten feest - Oudjaarsavond

Op 31 december hebben we een besloten feest, maar wees vanaf 7 januari weer van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar!

Proeflokaal MOUT
26
Dec

Gesloten - Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag zijn we gesloten en vieren we de gezelligste tijd van het jaar. Waarschijnlijk weer met een biertje erbij.

Proeflokaal MOUT
25
Dec

Gesloten - Eerste Kerstdag

Eerste Kerstdag zijn we gesloten en zitten we zelf waarschijnlijk te nippen aan een mooi winterbiertje.

Proeflokaal MOUT
07
Nov

Potje stoof!

Na een on-Nederlandse zomer toch nog een oer-Hollandse herfst. En dat is goed nieuws voor de stoofliefhebbers! Waai woensdag tussen 17:30 en 20:00 aan voor een heerlijke pot stoof van Henk, met rode kool, piepers en natuurlijk een mooie herfstbock van de tap. 15 euro, op=op!

Proeflokaal MOUT
09
Sep

Live: Yorick van Norden!

Bierstad Haarlem brengt ons Yorick van Norden! Hij heeft de sneer van Lennon en Bowie, en schrijft nummers alsof de sixties nog volop aan de gang zijn. Akoestische set op de zondagmiddag, een paar dagen voordat zijn tweede album uitkomt.

Proeflokaal MOUT